Exercici: Backvault

NOU ESTIL LLIURE EXERCICI (la base de la volta de seguretat, o el salt en la part posterior)
En primer lloc, és important que el gos es familiaritzi amb tocar el cos del controlador de diferents maneres. Per exemple, si vostè deixa el gos al terra o fins i tot assegut, darrere de les les cames, abdomen, el pit i l'esquena.
Així, el gos als pròxims passos no es dubta d'anar, perquè ho fa bé, si ambdós acaben al terra pot ser que el gos mai s'atreveixen a saltar. El controlador està familiaritzat amb el cadell al cos, la qual cosa més tard serà més facil que faci el salt.
Una vegada estigui capacitat, s'ha d'anar pas a pas, la volta i l'aprenentatge que és la següent: Iniciï a prop de la terra per anar de genolls. Deixi que el gos asseure's i que esperari.
El disc s'ha de mantenir fora de la vista, per evitar que el gos salti prematurament- Primer exercitarem el gos perque salti per sobre les espatlles lentament, mica en mica, ensenyarem el disc i realitzarem el llançament amb el disc despres de l'ordre(per exemple: "up" o "saltar"), aix´el gos s'adapta a la mà. Repeteix-ho 2 més i s'assegurem que el gos salti dret i vigilem la caiguda de les potes a terra, avançant progresivament.
El gos salta en lloc d'anar per tu, i després ajustarem la posició del cos o el disc, fins i tot del gos i aixítens un bon exercici. Una vegada executat perfectament és hora de tornar a llançar el disc, Aquí s'utilitza el tir "flotant". Una vegada més, en posició asseguda i després d'anar al comando saltara just per sobre de l'alçada de l'espatlla. Tira perfectament amb gir horitzontal correcte. Si això segueix així, tens un exercici molt bonic i espectacular, tanmateix, l'exageració, es mantenen baixes al terra i fer aquest exercici més de 3 vegades en una sessió d'entrenament. Tal i com veus en la imatge de baix, l'exercici conjunt, que es pot veure clarament com el gos pot saltar de forma segura.


El Backvault és un exercici perillós si no s'ensenya pas a pas! També estableix el tir que s'utilitza en el control total. Faci tots els entrenaments necesaris per que el gos tingui un aterratge segur-