Tipus de competició en frisbee

Els equips d'una persona i un gos competeixen en la distància estàndard de "llençar i recollir". S'atorguen punts a l'equip de les captures a diferents distàncies. Els concursos també oferixen sovint el cas de "freestyle" una dinàmica, que consisteix en rutines curtes amb coreografia amb música amb diversos discos en el joc. El menys comú dels esdeveniments és llarga distància, tenen formats diferents, però generalment guanya la distancia més llarga de captures.


Els homes i les dones en general, competeixen en les mateixes divisions per a totes les disciplines, encara que la categoria de llarga distància és de vegades és dividida per gènere.



Toss & Fetch

Esdeveniments de curta distància tenen molts noms, incloent "Toss and Fetch", "MiniDistance", llançar i atrapar, i la distància / Precisió. El concepte és generalment el mateix. Els participants tenen 60 segons per a fer tants tirs com sigui possible en un camp marcat amb distàncies cada vegada més. Les distàncies no solen excedir de 50 metres per més captures. Els gossos són qualificats en funció de les captures sobre la base de la distància del tir, amb l'aire captures nombre de punts extra (en la majoria dels concursos d'un punt mig extra quan el gos està completament en l'aire durant la captura). Solament un disc s'utilitza per a aquests esdeveniments.

Freestyle

Freestyle és un esdeveniment jutjat subjectivament, similar a l'estil lliure com altres esports. L'equip consta d'una sola persona (controlador) i el seu gos. Depenent del cas, la durada d'una rutina podria estar en qualsevol lloc d'un minut i 30 segons fins a arribar a tres minuts. Els equips són jutjats en les categories que inclouen: canina atletisme, grau de dificultat, teatralidad, i així successivament. Increïbles flips, múltiples Hyperfast captures, i voltes d'estil lliure espectacular fan un esdeveniment popular entre els espectadors, i és considerat com el més alt nivell d'assoliment de competència.